5 λόγοι για να επισκευάσετε τον μετατροπέα σας

Εάν βρεθηκατε με έναν χαλασμένο μετατροπέα για πρώτη φορά και αναρωτιέστε εάν αξίζει να μπείτε στη διαδικασία της επισκευής για ένα προϊόν εξιδεικευμένης τεχνογνωσίας αλλά δεν είστε ακόμη σίγουροι, σας παραθέτουμε όλους τους λόγους που καθιστούν την επισκευή την καλύτερη επιλογή:

#1

Πολύ μικρότερο κόστος

Inverter repair saves money
Inverter repair saves money

Πρώτος και κύριος λόγος για να προχωρήσετε σε επισκευή είναι η εξοικονόμηση χρημάτων παίρνοντας ένα ίδιας αξίας τελικό προϊόν, δηλαδή έναν πλήρως λειτουργικό μετατροπέα σε σχέση με το κόστος αγοράς καινούργιου.

Η αξιοπιστία μας υπογραμμίζεται από την παροχή εξάμηνης εγγύησης και τη χρήση αυθεντικών ανταλλακτικών για την επισκευή σας.


#2

Ταχύτητα αντικατάστασης

Inverter repair saves time
Inverter repair saves time

Ο χρόνος που απαιτείται προκειμένου να ολοκληρώσουμε την διαδικασία μεταφοράς και επισκευής του μετατροπέα σας είναι πολύ μικρότερος από τους χρόνους που απαιτεί μια νέα παραγγελία και τοποθέτηση μετατροπέα στην εγκατάστασή σας.

Ως αποτέλεσμα προτείνεται η επισκευή και όχι η αγορά καινούργιου με στόχο τη μεγιστοποίηση της παραγωγής σας.


#3

Οικολογικό αποτύπωμα

Inverter repair protects the environment
Inverter repair protects the environment

Μία ολόκληρη κουλτούρα κρύβεται πίσω από την επισκευή και επαναχρησιμοποίηση και έχει να κάνει με την μείωση αποβλήτων που τυγχάνει μάλιστα να είναι από τα πλέον βλαβερά.

Ακόμα και σε περίιπτωση ανακύκλωσής τους απαιτούνται τεράστια ποσά ενέργειας προκειμένου ο χάλυβας αρχικά να κοπεί σε μικρά κομμάτια και έπειτα να λιώσει.

Επιμηκύνοντας τη διάρκεια ζωής του μετατροπέα σας εξασφαλίζουμε όλοι ένα καλύτερο μέλλον για τον πλανήτη που φιλοξενεί εμάς και τα παιδιά μας. Η βιώσιμη ανάπτυξη μπορεί να επιτευχθεί μόνο με την υιοθέτηση τέτοιων πρακτικών.


#4

Ενίσχυση τοπικής οικονομίας

Inverter repair supports local economy
Inverter repair supports local economy

Ως γνωστόν δεν υπάρχουν εγχώριες επιχειρήσεις παραγωγής inverter για φωτοβολταϊκούς σταθμούς.  

Έτσι λοιπόν αν ένας inverter δεν επισκευαστεί αναγκαστικά ένα χρηματικό ποσό θα εξαχθεί σε κάποια ευρωπαϊκή χώρα ή σε χώρα εκτός  ευρωπαϊκής ένωσης προκειμένου να αποκτηθεί ο μετατροπέας.

Όταν όμως  πραγματοποιείται μία επισκευή στην Ελλάδα αυτό σημαίνει ότι το συγκεκριμένο χρηματικό ποσό θα παραμείνει στον τόπο βοηθώντας έτσι στην ανάπτυξη των τοπικών κοινωνιών όσο και στη μείωση της ανεργίας.


#5

Απόκτηση τεχνογνωσίας

Inverter repair develops expertise
Inverter repair develops expertise

Σε κάθε επισκευή που πραγματοποιείται χτίζονται τα θεμέλια για την δημιουργία ενός τομέα τεχνολογικής αιχμής στον οποίο μπορεί να  συνδυαστεί το παραδοσιακά μεγάλο ενδιαφέρον των Ελλήνων για επισκευές με τη μοντέρνα τεχνολογία και την επίλυση προβλημάτων  σε καινοτόμες εφαρμογές.

Η έρευνα και ανάπτυξη που λαμβάνει χώρα σε με σκοπό την επίλυση βλαβών μπορούν να αποτελέσουν τους πυλώνες για οικονομική και τεχνολογική ανάπτυξη σε τοπικό επίπεδο χαράσσοντας ένα πιο ελπιδοφόρο μέλλον για τις επόμενες γενιές με θέσεις εργασίες σε μια χώρα που θα μπορεί να παρουσιάσει τεχνολογικά επιτεύγματα.